Sala Apolo | El Bloque: entrevista i actuació en directe de MC Buseta

La (3) d’Apolo presenta: El Bloque | Entrevista i actuació en directe de MC Buseta

MC Buseta és un dels talents més joves i prometedors de l’actual escena de música urbana. Component del grup Los Sugus (La Vendicion Records), als seus escassos 18 anys ja posseeix un estil propi que l’ha convertit en un dels artistes amb més swag del panorama. La seva música, molt ballable i amb clares influències del trap i el funk brasiler, el situa actualment com un dels noms obligatoris per punxar a qualsevol sessió de club contemporània. De moment ja ha col·laborat amb artistes com El Mini, el productor Paul Marmota o el dissenyador Roberto Piqueras.

***

[El Bloque] neix com a punt de trobada i aparador de l’actual escenari musical basat en les músiques del hood, la perifèria i els marges, les músiques de bloc. Una iniciativa per donar veu (de manera rigorosa i exhaustiva) al que fins fa poc era una tendència minoritària i aviat s’ha convertit en el corrent popular més seguida per una gran majoria, sobretot el públic jove.

[El Bloque] sorgeix davant la necessitat de crear un format periodístic especialitzat basat en la música urbana, i que tingui la seva representació en dos espais igual d’importants: el carrer i la xarxa (La 3 d’Apolo i les pantalles digitals).

La música serà la protagonista però també l’excusa per arribar a altres corrents artístiques.

> Entrada gratuïta
+ Info: http://bit.ly/2j3vIjr La (3) d’Apolo presenta: El Bloque | Entrevista i actuació en directe de MC Buseta

MC Buseta és un dels talents més joves i prometedors de l’actual escena de música urbana. Component del grup Los Sugus (La Vendicion Records), als seus escassos 18 anys ja posseeix un estil propi que l’ha convertit en un dels artistes amb més swag del panorama. La seva música, molt ballable i amb clares influències del trap i el funk brasiler, el situa actualment com un dels noms obligatoris per punxar a qualsevol sessió de club contemporània. De moment ja ha col·laborat amb artistes com El Mini, el productor Paul Marmota o el dissenyador Roberto Piqueras.

***

[El Bloque] neix com a punt de trobada i aparador de l’actual escenari musical basat en les músiques del hood, la perifèria i els marges, les músiques de bloc. Una iniciativa per donar veu (de manera rigorosa i exhaustiva) al que fins fa poc era una tendència minoritària i aviat s’ha convertit en el corrent popular més seguida per una gran majoria, sobretot el públic jove.

[El Bloque] sorgeix davant la necessitat de crear un format periodístic especialitzat basat en la música urbana, i que tingui la seva representació en dos espais igual d’importants: el carrer i la xarxa (La 3 d’Apolo i les pantalles digitals).

La música serà la protagonista però també l’excusa per arribar a altres corrents artístiques.

> Entrada gratuïta
+ Info: http://bit.ly/2j3vIjr

1 person going